Mobility, Smart Energy

august 6, 20200

Mobility Smart Energy – sau cum sa ne folosim de un lucru simplu, care ne aduce beneficii pe mai multe planuri!

O perioada dificila, cu multe schimbari pe toate planurile

Traim intr-o perioada dificila din punct de vedere al relatiilor personale. Aceasta pandemie ne limiteaza extrem de mult cam tot ceea ce pana de curand, ni se parea firesc – intalnirile de orice fel, socializarea, apropierea fata de persoanele din jurul nostru.

Ce sa mai spunem despre modul in care ne afecteaza in business? Cand toate intalnirile de serviciu sunt acum online, pe diferite platforme facilitatoare – Teams, Zoom sau Skype.

Am inteles cu totii faptul ca distantarea sociala este importanta, ba chiar imperios necesara in aceste zile. La urma urmei, este o chestiune de responsabilitate pe care ne-o asumam cat se poate de mult, fiecare dintre noi.

Mobilitate si solutii pentru energie Smart

Totusi, dorinta de a fi printre oameni, de a simti caldura si energia lor reprezinta un aspect crucial in viata de zi cu zi a fiecaruia.

Iar una dintre metodele pe care eu am descoperit-o in aceasta perioada, si de unde imi pot lua aceasta energie – chiar daca este de la o anumita distanta, este mersul cu bicicleta.

Afara este frumos, dimineata chiar racoare, iar mersul la birou a devenit o reala placere. 

3 in 1: Reduci consumul de combustibil, protejezi planeta, imbunatatesti sanatatea

Dar mersul cu bicicleta la birou mai are si un alt aspect, poate cel mai important in momentul actual. Si anume, poluarea planetei.

Stiu ca nu reprezinta mult, dar cativa litrii de combustibili aruncati in atmosfera, versus cateva sute de calorii consumate reprezinta o mare diferenta.

Pe langa faptul ca ne asumam responsabilitatea unui mediu mai curat si conservarea resurselor atat de pretioase, devenim si mult mai sanatosi datorita miscarii in aer liber! Mai ales in aceasta perioada lunga de lockdown, cand sedentarismul ajunge la cote inalte.

Hai folosim cea mai buna energie pentru a ne deplasa – energia noastra! 🚴

Mobility, Smart Energy!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Social media