Stay Connected

Extra Profit through Smart Energy
Mobility Smart Energy

Mobility Smart Energy

Mobility Smart Energy

Traim intr-o perioada dificila din punct de vedere al relatiilor personale. Aceasta pandemie limiteaza extrem de mult intalnirile de orice fel, socializarea in toate formele ei, practic nu e deloc simplu. Nu mai spun in business, toate intalnirile sunt pe teams, zoom sau skype.

Am inteles ca este important ca distantarea sociala este imperios necesara in aceste zile, la urma urmei este o chestiune de responsabilitate pe care mi-o asum cat de mult posibil.

Totusi, dorinta de a fi printre oameni, de a simti caldura si energia lor reprezinta un aspect crucial in viata de zi cu zi. Si una dintre metodele care-mi ofera asta, chiar daca este de la o anumita distanta, este mersul cu bicicleta.

Afara este frumos, dimineata chiar racoare, mersul la birou a devenit o placere. 

Dar mersul cu bicicleta la birou mai are si un alt aspect important. Poluarea planetei. Stiu ca nu reprezinta mult, dar cativa litrii de combustibili aruncati in atmosfera versus cateva sute de calorii consumate reprezinta o mare diferenta. Mai concret, pe langa faptul ca ne asumam responsabilitatea unui mediu mai curat si conservarea resurselor, devenim mai sanatosi printr-o miscare in aer liber.

Hai folosim cea mai buna energie pentru a ne deplasa, energia noastra! 🚴

Mobility Smart Energy!

Recent Comments

    Stay Connected

    Instagram Feed

    Categories

    ×